Friday, July 13, 2018

MAGIC DETOX






MAGIC DETOX

HARGA : RM29
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Muka Rosak . Breakout . Jerawat . Jeragat .
Penuh parut .. Berminyak teruk ..

Yang paling tak best , Terlampau banyak blackhead dan whitehead . Sampai dah makeup pun masih nampak berbijik kat hidung 

Jom try masker clay viral ni...

Waktu pakai rasa BERDENYUT-DENYUT. Macam ada yang menyedut kulit muka ni 

Magic Detox ni ialah masker yang berasaskan clay . Dan dah tak payah susah payah nak bancuh . Memang dah siap terus pakai jer .

Magic Detox 100% dari Bentonite Clay atau dalam bahasa melayunya, tanah liat dari abu gunung berapi .

Bentonite Clay berasal dari gunung berapi yg terletak di Wyoming USA .

Bentonite Clay diproses dikilang bertaraf dunia dan diimport ke Malaysia .

Terdapat 2 jenis masker :

Summer Rose

MD summer rose yg di import dari France untuk lebih mesra dengan kulit anda.

Sesuai untuk kulit
(NORMAL TO DRY SKIN , SENSITIF ,RADANG)

Maple leaf

MD maple leaf pula di import dari US utk kesan lebih kuat .

Sesuai untuk kulit
(NORMAL TO OILY SKIN,TIDAK SENSITIF)

• KELEBIHAN MAGIC DETOX •
-----------------------------------------------

- Tak perlu bancuh .
- Tahan sehingga 1-2 bulan .
- Tiada bahan kimia .
- Kesan seawal pemakaian

=========

Magic Detox dapat membantu :-

• Mendetox kulit dari kotoran2 yg terdapat diwajah hasil dari aktiviti harian kita sperti:-

- Make up
- Habuk / udara
- Skincare
- Bahan kimia
- Makanan

• Menyedut minyak berlebihan .
• Membuang kulit dan sel2 mati .
• Meneturalkan kulit .
• Menyah toksin yg terdapat di wajah .
• Memulihkan kulit wajah .

• Membantu merawat masalah kulit wajah seperti :-

- Jerawat .
- Jeragat .
- Eczema .
- Nanah .
- Kudis .
- Parut .
- Luka .

Pelbagai masalah dapat dirawat apabila kita mendetox muka . Kerana detox muka merawat kulit dari dalam dan membuang segala kotoran yg tersumbat .

NATURAL ORGANIC BOTANIC

TIADA SEBARANG KIMIA ATAUPUN PEWARNA














No comments:

Post a Comment