Friday, July 6, 2018

GREEN TEA BUBBLE MASK & GREEN TEA MINT FACE SCRUB



GREEN TEA BUBBLE MASK 

HARGA : RM38
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

BUBBLE MASK PERTAMA DI MALAYSIA yang diperbuat dari ekstrak teh hijau

GREEN TEA BUBBLE MASK ni sejenis mask magic. Haaa magic tang mana tu???

Magic dia bila hampa sapu kat muka, dok biaq sat seminit keluaq buih-buih cinta  syokkk serupa parti buihh oo

Mask biasa kan bila hampa tempek kat muka. Biaq sampai kering pastu kena cabut kan?

Dah kena cabut, sakit nak mapoih plak tušŸ¤§ habeh tercabut sekali dengan bulu kening. Hilang pi habeh kening sebelah

Greentea Bubble Mask ni is a BIG NO NO untuk mask yang renyah-renyah menyakitkan tu.

Dahla syok, magic banyak khasiat & kelebihan pulak tu. Jom baca 

KELEBIHAN GREEN TEA BUBBLE MASK
Mengangkut keluar kotoran yang menyumbat pori wajah
Memberi kesegaran, kelembapan dan kelembutan pada kulit wajah
Menjadikan kulit wajah lebih sihat, glowing dan lebih cerah!
Membantu menyingkirkan sel kulit mati dan kusam tanpa penggelupasan dan mengeringkan kulit
Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang pori muka tersumbat yang boleh menyebabkan kehadiran jerawat
Melambatkan proses penuaan & garis-garis halus pada muka
Terbukti mengecutkan & mengawal kehadiran jerawat pada kulit wajah
Menghilangkan lebam bawah mata
Memberi lebih nutrisi pada kulit wajah supaya sentiasa kelihatan awet muda

Cara Penggunaan
(2-3 kali seminggu)

1. Jika anda dalam keadaan makeup, tanggalkan makeup terlebih dahulu menggunakan makeup remover.

2. Cuci muka dengan teliti menggunakan air suam untuk membuka pori-pori wajah.

3. Lakukan scrubbing terlebih dahulu dengan menggunakan scrub kesukaan anda selama 1-2minit untuk menyingkirkan sel kulit mati. Ini membantu masker anda untuk menyerap dengan lebih baik pada kulit wajah nanti.

4. Selepas selesai melakukan scrubbing, cuci muka dengan bersih. Sapukan masker sama rata pada kulit wajah menggunakan hujung jari anda.
*(Pastikan jari anda juga dalam keadaan bersih)*

5. Tunggu dalam beberapa minit sementara masker mula mengeluarkan buih.

6. Setelah itu, biarkan masker selama 15-20minit atau sehingga masker kering dengan sendiri.

7. Akhir sekali, urut lembut masker tadi pada kulit wajah sebelum bilas dengan air yang bersih.

8. Lap kering kulit anda dan sapukan pelembab, serum atau facial oil. Nikmati kulit yang bersih dan sihat.

GREEN TEA MINT FACE SCRUB

HARGA : RM38
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

GreenTea Mint Face Scrub bertindak mencerah dan menggebukan kulit wajah dari bekas jerawat,jeragat dan lubang bekas jerawat.

Kulit makin cerah & licin !.Jerawat & parut pudar !.Tiada lagi kulit kusam !.Kesan seawal 7hari !.

Vitamin & mineral dalam GREEN TEA MINT FACE SCRUB bertindak sebagai anti aging (anti penuaan) yang dapat menghalang kemunculan garis halus di sekitar bibir & bahagian kelopak mata.

KELEBIHAN GREENTEA MINT FACE SCRUB

Menghilangkan kotoran yang menyumbat liang pori wajah
Menyingkirkan sel kulit mati
Mencerahkan wajah
Mengurangkan pengeluaran minyak
Memberi kesegaran dan ketenangan
Menghilangkan lebam bawah mata
Menghalang pembentukkan jerawat
Menanggalkan blackhead dan whitehead

Cara Penggunaan

1. Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keadaan makeup, cuci dulu ye awak.
2. Ambil sedikit GREENTEA MINT FACE SCRUB, calit pada bahagian muka. Oh ye, lebihkan pada kawasan T-zone.
3. Gosok perlahan lahan secara bulatan dengan menggunakan hujung jari awak.
4. Biarkan dalam 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan teh hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci!













No comments:

Post a Comment