Friday, June 29, 2018

MERMAID FLAWLESS FOUNDATION & MERMAID PRO FULL HD FOUNDATION





MERMAID FLAWLESS FOUNDATION

HARGA : RM69.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Mermaid Flawless Foundation (MFF) ini adalah satu foundation sejenis 'mousse matte' di mana sesiapa yang menggunakan foundation ini ternyata tidak akan menyesal sama sekali. Ianya menampakkan kulit kita lebih natural, gebu dan cerah.

Foundation ini mengandungi minyak Argan, Grape Stemcell, serbuk mutiara, vitamin C dan juga E. Bagi sesiapa yang apply foundation ini, mereka tidak perlu lagi berbedak, cukup dengan penggunaan cream to powder ini sahaja. Lagi pula, krim ini tidak berminyak dan tidak melekit langsung.

Bukan setakat bagi flawless kulit muka kita je, tapi dengan mousse matte ini, jerawat korang akan semakin kecut dan jeragat pun boleh pudar.

KELEBIHAN MERMAID FLAWLESS FOUNDATION :
Boleh menggantikan bedak
Tahan sehingga 12 jam!
Tidak bercapuk!
Mengandungi SPF30++
Mesra solat dan mudah dicuci
Boleh dijadikan alas 'makeup'
Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat
Mudah dipakai dan diseratakan
Sesuai untuk semua jenis kulit

















MERMAID PRO FULL HD FOUNDATION

HARGA : RM69.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

BETUL KE FOUNDATION yang anda PAKAI setiap hari boleh 

 MENCERAHKAN KULIT
MENGHILANGKAN JERAGAT
MENGECUTKAN JERAWAT
MEMUDARKAN PARUT GELAP
MEMBERIKAN KELEMBAPAN PADA KULIT

kalau tak boleh buat semua tu..
haa .. tukar foundation MERMAID PRO COVERAGE hari ni juga.

Sebab foundation ni ada 

MAGNOLIA STEM CELL
ARGAN OIL
HONEY BEE VENOM
VITAMIN C & E

Bukan setakat TUTUP CELA! Tapi RAWAT SEKALI !
Pipi menggerutu kembali #Silau dengan MERMAID PRO COVERAGE full HD liquid foundation.

Ada 2 KOD FOUNDATION untuk MERMAID PRO COVERAGE full hd

01 - medium beige sesuai untuk kulit cerah. Kuning langsat gitew.
02 - Natural tan- kulit sawo matang & gelap.



No comments:

Post a Comment