Thursday, June 7, 2018

HONEY BEE UV SUN PROTECTOR






HONEY BEE UV SUN PROTECTOR 

HARGA : RM68
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Lepas ni pengguna tegar produk HBV tak payah pening lagi nak pakai sunblock apa selepas pakai Honey Bee Mosturizer..

Yelah kulit even pakai barang mahal still kena lindung lagi sebab cuaca kat Malaysia kita ni agak panas.

Wehh nak cerita..bau dia bau madu seakan Honey Bee mosturizer. Rasa nak jilat je.hehe 

INFO PENTING

Sebab apa sunblock penting??
Sebab dia boleh halang muka dari terkena sinaran UV and say NO to JERAGAT and soo on 

Perlindungan Kuat dari UVA / UVB
SPF50 + PA +++ melindungi kulit daripada UVA / UVB yang berbahaya untuk jangka masa yg lama

Tekstur lembap
Lembap & lembut yang memberikan rasa segar tanpa melekit pada kulit

Kawalan dan Pengendalian Sebum
Ekstrak jeruk lemon (lemon) mengetatkan liang dan mengawal sebum untuk memastikan kulit segar

Melicinkan Tekstur Kulit
Ekstrak daun Aloe barbadensis melembapkan, melegakan & menyihatkan kulit

Mengandungi madu, royal jelly dan propolis
Madu, royal jelly dan propolis memberikan nutrisi dan kelembapan yang mencukupi kepada kulit

No comments:

Post a Comment