Thursday, June 28, 2018

BELLESSA SERUM X MUA BELLAZ & MIRACLE FLAWLESS X MIRA FILZAH


BELLESSA MIRACLE SERUM X MUA BELLAZ & MIRACLE FLAWLESS FOUNDATION X MIRA FILZAH

VIRALLL WEI BILA MIRA FILZAH BERGABUNG MELETUP DGN MUA BELLAZ!!!

Korang tau tak foundation Mira Filzah tu kalau korang gabungkan dengan penggunaan serum yg Mua Bellaz dok tenyeh kat muka dia tu hasilnya jadi apa?? Dijamin glowing sgt2 muka korang, ni baru dikatakan sambil makeup sambil kita merawat kulit kita dari dalam. Biar kalau xpakai makeup pun kulit kita still cantik je..

COMBO SET
(BELLESSA MIRACLE SERUM X MUA BELLAZ & MIRACLE FLAWLESS FOUNDATION X MIRA FILZAH +FREE LIPSTICK LERVE)

HARGA : RM70
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)




BELLESSA MIRACLE SERUM X MUA BELLAZ

HARGA : RM60 (SM) RM65 (SS)

TAK PAYAH DAH PAKAI KRIM PENANGGAL SEMATA2 NAK CANTIKKAN MUKA, APPLY JE SERUM AJAIB NI KULIT DAH CANTIK GLOWING DAN FLAWLESS MCM MUA BELLAZ

Uolls tau tak serum ni byk sgt kelebihan dia. Boleh apply before pakai makeup utk kesan makeup yg lebih tahan lama dan makeup jd lebih glowing. Selain tu boleh diguna pd waktu malam sbg fungsi perawatan utk mengecilkan liang roma, menghilangkan jerawat dan jeragat serta menjadikan kulit lembab dan glowing.

FUNGSI & KELEBIHAN BELLESSA MIRACLE SERUM:
Mengecilkan liang pori
Mengekalkan kelembapan kulit wajah
Mengurangi masalah kulit berminyak/cepat berpeluh
Merawat masalah parut & jerawat
Mencerah & mensekatakan tona kulit secara semulajadi
Merawat kulit wajah hingga ke dalam
Menjadikan kulit halus dan segar
Memulihkan masalah kulit sunburn
Mengurangkan kedutan garis halus pada wajah
Menghilangkan eyebag
Memudarkan jeragat
Anti penuaan
Mekap tahan lebih lama & glowing

Cara pemakaian
• Boleh dipakai sebelum penggunaan bedak asas atau makeup yg menjadikan kesan makeup yg lebih cantik dan tahan lama
• Dipakai sebelum tidur bagi rawatan wajah agar kulit sentiasa lembap, membantu mengecilkan liang roma, mencegah jerawat dan membantu memudarkan jeragat dan cela di wajah

Isian kandungan : 15 ML / botol






MIRACLE FLAWLESS FOUNDATION X MIRA FILZAH 

HARGA : RM40 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

FOUNDATION PERTAMA MENGGUNAKAN SERBUK MUTIARA ASLI LAUT DALAM YG MEWAH DGN 22 ASID AMINO YG MERAWAT KU.LIT BERMASALAH DARI DALAM DENGAN SETIAP SAPUAN.

UOLS XPERCAYA?
UOLS tau x??? Serbuk mutiara merupakan rahsia keayuan dan panjang umur bagi Yang Guifei dari Dinasti Tang, Maharani Cixi dari Dinasti Qing dan Permaisuri Cleopatra dari Mesir kuno.

XPERCAYA JUGAK KE?
MIRA FILZAH, artis wanita yg popular yang cuba foundation nie pon cakap, #BELESSAFOUNDATION nie sgt mudah untuk dipakai, tahan lama, tekstur yg sangat ringan dan yang paling penting MUDAH DITANGGALKAN setiap kali dicuci utk solat. Bila pakai je, semua kawan2 tegur muka pinkish ala2 pakai shimmer tau?

Warna foundation:
1. Natural - untuk kulit sawo matang/brown skin.
2. White pink - untuk kulit cerah. (Mira Filzah guna white pink)

Ingredient Product:
1. Kolagen
2. Vit C & E
3. Water Based
4. Serbuk Mutiara

FUNGSI & KELEBIHAN MIRACLE FLAWLESS FOUNDATION :
1. Tidak berminyak
2. Tahan lebih 8jam.
3 Tekstur yang ringan dan halus.
4. Kulit kelihatan gebu dan halus. 5. Foundation yang cepat meresap ke kulit.
6. Membantu menutup parut jerawat dan cela di muka.
7. 2 in 1 Foundation dan bedak. Tidak perlu pakai bedak lagi
8. Wudhu fiendly - foundation ni senang sangat nak dibersihkan tau. Just guna tisu basah atau basuh dgn air pun dah ok
9. Membantu merawat kulit dari dalam. Jerawat2 yg muncul kat muka tu boleh kecut dan hilang dengan penggunaan yg berterusan.

👉🏻Berat: 10gm Made In Malaysia
Lulus KKM.




















No comments:

Post a Comment