Thursday, March 29, 2018

JAJJA CHINTA HAIR CARE










JAJJA CHINTA HAIR CARE 

"SET RAWATAN RAMBUT GUGUR..! 97% BAIKI SEMUA RAMBUT ROSAK YG BOLEH BUAT RAMBUT UOLLS LEMBUT SEHALUS SUTERA" 

FUHH..! Lepas ni, Memang tak ada lagi rambut gugur, rambut kasar, rambut kembang macam Mak limah tu. Memang akan hilang semua masalah rambut awak dengan sekali Penggunaan sahaja.
Seramai 197 telah berjaya melebatkan rambut setelah sekian lama, Rambut gugur teruk tu..
.
Kali nie Jajja Hair Care Professional akan boleh membantu masalah rambut uolls dengan sekali penggunaan sahaja. Memang sangat best.

Bila guna set rawatan rambut ni. Hanya boleh buat dari rumah sahaja.
.
Yang kurang masa nak pergi ke pusat penjagaan rambut boleh dapat set rawatan rambut ni.
.
Set A ( Set rawatan rambut gugur )
.
1) Shampoo Anti Hair Loss
2) Hair Mask Repair
3) Hair Tonic

HARGA : RM160 (SM) RM170 (SS)

Penyelesaian kepada :
- RAMBUT GUGUR
- Rambut berminyak
- Rambut KELEMUMUR
- kulit kepala GATAL2
- Kulit kepala BERKUPING
.
Set B ( Set rawatan baiki rambut rosak )
.
1) Shampoo Hair Repair
2) Hair Mask Repair
3) Argan Oil Serum

HARGA : RM150 (SM) RM160 (SS)

Penyelesaian kepada :
-RAMBUT KEMBANG
-Rambut rosak TERUK
-Rambut BERCABANG
-Rambut KASAR & KERAS MCM BATU
-Rambut BERBUAH
-Rambut mak limah

Nak hilangkan masalah rambut gugur teruk tu?
Sebelum rambut uolls botak teruk.
Cuba set rawatan rambut ni..!
Comfirm Uolls tak cari syampoo lain dah.

Semua boleh pakai
+Anak
+Budak kecik
+Suami & Isteri ya.
.
TESTIMONI :

" Sis, set rawatan rambut gugur dah nak habis. saya pakai baru satu set dah rasa perubahanya yang amat ketara, anak2 rambut saya dah nampak, rambut semakin panjang , saya nk satu set lagi"
~ Anna , Pulau Pinang
.
.
" Macam tak percaya jer. Saya tak pakai apa2 selain Set rawatan rambut gugur ni. Kat botak tu Memang nampak hitam semua. Memang sangat berhasil laa sis, gila nak nangis 😭.
~ Puan Nazatul , kuala lumpur
.
.
" Sebelum ni saya dah habis ratusan ribu, untuk nak rambut tumbuh balik kat depan ni. Saya malu kawan ofis dah pakai sya Botak. Sis Rambut saya dah makin lebat dan sihat, takde laa lepas ni org panggil saya botak lagi. terima kasih sis"
~ Tuan Amru , Selangor




















JAJJA HAIR TREATMENT SERUM

60ML
HARGA : RM20
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

ANDA PELAJAR UNIVERSITI? MASIH TERCARI2 RAWATAN RAMBUT YG BOLEH PAKAI HARI2 ?
HILANGKAN MASALAH RAMBUT KEMBANG ?

#khas untuk pelajar universiti yang mempunyai masalah rambut kembang ? Rambut gugur? Rambut Kering & Bercadang? Sis Jaja ada solusi untuk awak hilang kan seawal 5minit. Lepas mandi je terus pakai.

Berita tergempar untuk pelajar universiti, Ibu muda, akak dan adikk sekalian. kami ada good news untuk uolls yang ada masalah rambut. Kami boleh merawat secara konsisten dengan penggunaan 3 kali sehari je, dah dapat rambut macam iklan tv.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
BESTNYA BILA PAKAI SERUM RAMBUT NI
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

() MEMBAIKI RAMBUT ROSAK

() MENGHALANG DRI RAMBUT GUGUR

() MERAWAT RAMBUT ROSAK

() MENGHILANG MSLH KELEMUMUR

() MENGHILANG RMBUT BERBAU

() MERAWAT RAMBUT BERCABANG

() MEMATIKAN KUTU

() TIDAK BERMINYAK LNSUNG

() SESUAI UNTUK WANITA & LELAKI

() TAHAN 3 BULAN PENGGUNAAN

Bila pakai je , terus lembut. Tak payah nak susah tunggu 1/2 jam. Cara pemakaian hanya dengan mudah.

Buka tudung bottle, Picit 2-3kali . pakai time rambut basah & kering. Time basah pakai Leave in Spray .. Time kering pakai Serum.

=-=-=-=-=-=-=-=-=
COLOUR PILIHAN :
=-=-=-=-=-=-=-=-=

() VANILLA (60ml)

() LAVENDER (60ml)

() ROSE (60ml)

() PINKISH (leave in spray)










No comments:

Post a Comment