Thursday, February 22, 2018

ALHA ALFA HONEY BEE + PITERA MOISTURIZER



ALHA ALFA HONEY BEE + PITERA MOISTURIZER

HARGA : RM60 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

PENING MAKEUP TAK TAHAN? 
MAKEUP MEREKAH? 
MAKEUP BERCAPUK?

HONEY BEE+PITERA MOISTURIZER - Untuk kulit kering. Dah la ada HONEY BEE. Ada PITERA lagi? Omg tak cantik jugak wajah tu nanti tak tau lahh! Bukan sahaja cantik bila bermakeup, dah buang makeup pun jadi cantik! Sila buang istilah, "Selalu sgt makeup naik jerawat. Selalu sgt makeup rosak kulit!" Pleaseee lah ok! Alha Alfa Cosmetics belanja bahan2 terbaik level international. Bukan cakap kosong, tapi cubalah dulu!
Honey bee menyelesaikan masalah jerawat. Melembap dan mencantikkan kulit wajah.
Pitera essence terdapat pelbagai jenis vitamin, mineral, dan protein yang sesuai dengan nutrien dalam kulit. Pitera merupakan agen pemutih dan menghaluskan kulit, dengan bahan kandungan dari air bekas cucian beras yang diekstrak dengan sari kelapa, susu protein yang telah diolah dengan bio technology (reduced: rice, coco, milk) yang menghasilkan suatu formula yang sangat diperlukan oleh semua jenis kulit. Kandungan pitera sangat bermanfaat untuk mengembalikan keseimbangan tekstur kulit serta meregenerasi kulit. Sehingga kulit wajah lebih bersih, halus, lembab, anjal dan bersinar.

KELEBIHAN :
Sesuai utk semua jenis kulit.
Terutama kulit kering mengelupas.
Melembapkan kulit yang hydrasiy.
Membuatkan wajah nampak fresh dlm tempoh yang panjang.
Meresap ke dalam kulit dan meningkatkan kesihatan kulit.
Melicinkan kulit dan menjadikan kulit sentiasa glowing.
Menjadikan wajah awet muda.


No comments:

Post a Comment