Friday, January 12, 2018

FIIRA GEL ERAT RAPAT






FIIRA GEL ERAT RAPAT

HARGA : RM59
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Apa yg special terkandung dalam Gel Erat Rapat ini? 

 Tiada bahan pewarna tambahan (100% pure herba)
Tak perlu di bilas
Tiada campuran bahan kimia bahaya
Tiada pantang larang
Terbukti selamat & berkesan
Dari kilang yg bertaraf GMP
Sesuai untuk org berpantang
Tidak memudaratkan jika tertelan semasa aktiviti oral (pure organik)
feedback yg positive setiap hari
Terbukti berkesan dgn ribuan testimony
Harga mampu milik
Sesuai utk semua wanita
Tahan lama dan mudah dibawa travel

Kenapa anda perlukannya ?
Ketat dalam Masa yg pantas
 Menyuburkan anda
Menambah rasa sensitif
 membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
 daya Mencengkam pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan menopause dan bersih
 Dihasilkan dari sumber Herba² terpilih, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia.. (oral sex boleh je )
.
Cara penggunaan :
√ Picit 2 titik dihujung jari. Kemudian insert jari yg ada gel tadi tu sapu rata kedalam Miss V.
√ Biarkan selama 15 saat. Lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta..
√ Nak pkai Setiap Hari pun Bolehhh..
Sgt bgus utk merawat dalaman dan membarsihkan sisa kotoran di dlm faraj..









No comments:

Post a Comment