Monday, December 18, 2017

DOLL DOLL EYESHADOW STICK



DOLL DOLL EYESHADOW STICK

HARGA : RM45
POSTAGE RM8 (SM) RM12 (SS)

Eyeshadow stick yg pertama dan pling senang nak guna ... sapu je pada kelopak mata dan hujung dia ada sponge untuk ratakan dgn sempurna. .

Eyeshadow ni ada dua pilihan wrna tau.. satu ROSE dan satu TULIP.. boleh tgok gambar di bawah untuk tgok hasil selepas guna 😍. .

Kedua dua wrna ni sgt sesuai dan cantik sgt kalau nk makeup daily. tak terlalu over wrna dia... sape yg tak suka bersiap lama lama tkut asben mrh atau Nk cepat2 pegi keja pun masih sempat nk guna.. time msuk waktu solat senang nk remove dan sgt senang nak guna balik.. harusalahh ada satu dlm beg koranggg ni... sgt mesra wuduk...

Produk MUDAH BAWA MUDAH GUNA ..








No comments:

Post a Comment