Saturday, December 9, 2017

ANTI-CELLULITE MOUSSE WITH ALPHA LIPID COLOSTROM




CARA ANTI-CELLULITE MOUSSE BERTINDAK 


ANTI-CELLULITE MOUSSE WITH ALPHA LIPID COLOSTROM

HARGA PASARAN : RM212

WHATSUP FOR BEST PRICE!
www.wasap.my/+60199661703

Apa Itu Selulit?

Selulit adalah keadaan di mana lemak terperangkap sehingga menimbulkan gumpalan-gumpalan kecil yang kelihatan seperti kulit oren berkedut-kedut. Hampir 90% wanita dewasa mengalami selulit pada masa kehidupannya. Selulit jarang ditemui pada kaum lelaki.

Selulit adalah sesuatu yang amat tidak disukai wanita. Selulit biasanya ada di bahagian lengan, peha dan perut yang amat di benci oleh wanita. Buat treatment kat slimming center bayar beribu-ribu pun belum tentu boleh hilangkan selulit. Sebelum ini belum ada produk yang betul-betul efektif.

Produk terbaru dari NZ New Image Sdn. Bhd. iaitu New Image Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum yang berfungsi khusus untuk mengatasi masalah selulit ini adalah harapan baru kepada mereka yang mengalaminya.

Apa yang anda perlu tahu, New Image Anti-Cellulite Mousse with Alpha Lipid Colostrum ini adalah teknologi dari Korea paling terkini dan ditambah pula dengan formula Alpha Lipid Colostrum yang menjadikan produk ini unik di dunia.

Setakat 3 minggu berada di pasaran, ramai testimoni ajaib. Ajaib kerana kesan seawal 8 jam iaitu sekali penggunaan. Baru 3 minggu sudah ramai bercakap-cakap tentang kebaikannya.

AMAZING RESULT IN JUST LESS THAN 8 HOURS

√ Cellulite hilang
√ Lemak hilang
√ Kulit licin dan gebu
√ Kulit semakin cerah
√ Urat timbul hilang
√ Kulit semakin firm
√ Paha dan perut mengecil

Produk pertama di dunia!!! Dengan 5 Bahan aktif anti cellulite, teknologi dari Korea.

Bagus utk kempiskan perut, lengan, paha & kaki








No comments:

Post a Comment