Saturday, December 9, 2017

ALPHA LIPID A.G.E. DEFIANT TELOMERE SERUM & BEE VENOMALPHA LIPID A.G.E. DEFIANT TELOMERE SERUM BY NEW IMAGE

HARGA PASARAN : RM416

WHATSUP FOR BEST PRICE!
www.wasap.my/+60199661703

Apa Itu TELOMERE Dalam Telomere Serum?

Telemore ini diibaratkan sebagai pemegang kepada setiap hujung kromosom di dalam DNA kita. Apabila usia kita makin meningkat, Telomere ini akan makin memendekan. Ianya akan menyebabkan kita mudah terdedah kepada penyakit kanser, penuaan dan penyakit penyakit kronik.

Untuk pengetahuan semua, setiap kromosom eukariot (termasuk pada manusia) mengandungi satu molekul DNA. Eukariot merujuk kepada sel atau organisma di mana DNA membentuk kromosom dengan sarung protein dan dikelilingi oleh membran nukleus.

Telomere daripada protein DNA membantu memelihara hujung kromosom dan memastikan ia berada dalam keadaan stabil. Setiap kali kromosom menjalani replikasi, telomere menjadi semakin pendek.

Semakin pendek telomere, maka kekuatan strukturnya menjadi semakin lemah. Keadaan tersebut menyebabkan sel menjadi semakin tua dan lebih cepat mati.

Ramai saintis percaya telomere boleh dijadikan sebagai penanda kelanjutan umur (marker of longevity) atau penanda penuaan biologi (marker of biological aging).

Kajian sains mendapati ada kaitan antara telomere pendek dengan pelbagai penyakit berkaitan penuaan seperti kanser, strok, dementia, penyakit kardiovaskular, obesiti, osteoporosis dan diabetes. Perlu diketahui, kaitan tidak serupa dengan penyebab. Kemungkinan penyakit itu menyebabkan saiz telomere menjadi pendek, bukan sebaliknya.

Pemendekan telomere ini menyebabkan sel tidak dapat dibahagikan lagi iaitu mati atau senescent. Seterusnya penyebab kepada penuaan , penyakit kanser dan penyakit kronik. Jadi, telomere ini menentukan hayat seseorang manusia. (ini tidak termasuk jika meninggal sebab kemalangan atau sebagainya. Itu kerana ajal maut di tangan Allah.s.w.t )

Oleh itu, jagalah Telomere anda, boleh amalkan guna Alpha Lipid™ AGE Defiant
Telomere Serum.

Menggabungkan teknologi inovatif yang terbaik daripada alam semula jadi, Alpha Lipid ™ AGE Defiant Telomer Serum adalah generasi akan datang dalam bidang sains penjagaan kulit.

Tekstur serum ringan dicipta dengan aktif molekul untuk merangsang pengeluaran sel-sel kulit, menjadikan kulit anda terasa lebih anjal, licin, tona kulit lebih sekata dan kelihatan awet muda.

Terbukti secara klinikal untuk melambatkan penuaan kulit
Meremajakan penampilan kulit anda
Diaktifkan semula proses pembaharuan sel lembap untuk kulit yang kelihatan lebih muda
Mengaktifkan dan memperlambatkan anti-penuaan

Bahan-bahan Eksklusif Dalam Telomere Serum:

Baicalin Root Extract: Melambatkan proses penuaan dengan mengaktifkan telomerase

Linseed Isitatissimum: Pelembap, menegangkan, kulit jadi lebih gebu dan licin

Hyaluronic Acid: Memelihara dan menghidrat sel-sel kulit

Alpha Lipid™ Colostrum: Merangsang pertumbuhan sel, meningkatkan ketebalan dan keanjalan kulit

Cara Guna Alpha Lipid Telomere Serum :

Sapukan pada waktu pagi dan malam pada seluruh muka yang sudah dibersihkan serta leher dengan cara dab-dab diwajah anda (jangan sapu ya).ALPHA LIPID BEE VENOM 
INTENSIVE ANTI-AGING MOISTURISING CREAM

HARGA PASARAN : RM289.60

WHATSUP FOR BEST PRICE!
www.wasap.my/+60199661703

Nak cantik? Nak nampak muda? Tipu kalau tak nak cantik dan muda, terutama sekali wanita. Mereka sanggup lakukan apa sahaja tak kira ianya bahaya atau pun tak, janji puas hati. Sebenarnya ada cara mudah untuk kita nampak cantik dan muda.. Nak tahu?

Faedah-faedah Alpha Lipid Bee Venom:

Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream merupakan kosmetik dengan pelbagai fungsi. Ia merangsang pengeluaran Kolagen dan Elastin dari badan sendiri – faktor-faktor utama untuk memulihkan wajah yang lebih muda dan sihat dengan mengurangkan garis-garis dan kedutan. Ia berfungsi secara harmoni dengan sistem badan dan tidak invasif atau menyakitkan seperti pembedahan, pengelupasan kulit atau suntikan.

Alpha Lipid Bee Venom Intensive Anti-Aging Moisturising Cream adalah satu-satunya produk penjagaan kulit dengan kandungan Alpha Lipid™ Kolostrum dari New Zealand yang membekalkan TFP (Transformasi Faktor Pertumbuhan) untuk menggalakkan pembaikan dan pembaharuan sel kulit.

Bahan-bahan aktif yang utama:

Bee Venom
Minyak eksotik semula jadi seperti jojoba, badam, biji macadamia,
Madu Manuka
Evening Primrose
Shea Butter

Bagaimana New Image mengekstrak Venom Lebah?

Venom lebah diekstrak apabila lebah mendarat pada anak tetingkap kaca yang mempunyai arus elektrik yang rendah. Lebah bertindak balas dengan menyengat kaca dan meninggalkan venom tanpa perlu mengorbankan nyawanya.

Cara penggunaan:

Produk ini sesuai untuk kaum lelaki dan wanita kecuali mereka yang alah terhadap sengatan lebah. Sebelum menggunakan produk ini, kami mencadangkan anda melakukan ujian kecil pada kulit anda dan tunggu selama 20 minit. Sekiranya tiada kesan negatif, maka anda boleh terus menyapukan pada kulit muka. Kulit setiap individu adalah unik. Perasaan menggelenyar pada kulit adalah normal.

Produk ini juga boleh digunakan sebagai Krim Malam. Sapukan pada muka dan leher dan biarkan semalaman. Pada waktu pagi gunakannya sebagai Krim Siang. Untuk hasil yang terbaik, gunakan dua kali sehari dan gunakan produk dalam tempoh 12 bulan selepas dibuka.
No comments:

Post a Comment