Thursday, November 9, 2017

SEXY LACE HIGH WAIST PANTY




SEXY LACE HIGH WAIST PANTY

HARGA : RM15
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Apa yg specialnya panties ni?
1. Elak nampak perut yg buncit kalau korang pakai baju yg agak ketat di bahagian perut sebab getah di bahagian pinggang tu sangat lebar. * boleh buat perut mengempis but temporary.
Tapi taktahu la kalau korang pakai hari-hari, perut korang boleh maintain kempis. Belum cuba belum tahu kan.
2. Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang.
Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan
garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti.
Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.
3. Kain jenis boleh stretch, so dia akan ikut ukuran pinggul

No comments:

Post a Comment