Thursday, November 23, 2017

SERAI MAS - DARA MAS CUCIAN WANITA


SERAI MAS - DARA MAS CUCIAN WANITA 

HARGA : RM21.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

DaraMasCucianWanita diformulasi khusus untuk membersihkan bahagian intim kaum wanita agar ia kekal segar sepanjang hari. Di samping itu, produk ini juga dirumus dengan kebaikan daun Sirih yang bukan sahaja mampu merawat dan mencegah masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim, malah turut berupaya membantu anda mengatasi masalah keputihan yang mengganggu keselesaan.

Kandungan: 100 ml

KEBAIKAN DARA MAS CUCIAN WANITA SERAI MAS
Membersihkan bahagian intim Membantu mengetatkan otot faraj Mencegah pembiakan kuman dan bakteria Mencegah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim Mengatasi masalah keputihan dan kegatalanMengurangkan risiko serangan syphilis Memelihara kehalusan dan kelembutan kulit Memberikan kesegaran sepanjang hari

KANDUNGAN DARA MAS CUCIAN WANITA SERAI MAS

Air: Air merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit. Air berperanan memelihara kelembapan, melambatkan proses penuaan, serta meningkatkan kesegaran kulit.
Sodium Laureth Sulfate: Sebatian ini yang terhasil dari buah kelapa ini merupakan agen pembuih amat penting untuk produk penjagaan diri.

Gliserin: Gliserin merupakan sebatian polyol yang bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.Cocamidopropyl Betaine: Sebatian organik yang terhasil daripada minyak kelapa bersama bahan pengemulsi, dimethylaminopropylamine ini berfungsi sebagai agen pembuih di samping membantu memelihara kelembapan kulit pada bahagian intim anda.

Carbomer: Ramuan yang sering digunakan dalam pembuatan kosmetik ini berperanan memelihara kelembapan kulit di samping mengatasi masalah kulit seperti jerawat dan kegatalan.

Sodium Benzoate: Kombinasi sebatian sodium sorbate dan air ini menghasilkan asid benzoic yang bertindak sebagai bahan pengawet bagi melindungi produk ini daripada kerosakan.

Sirih (Piper Betle): Daun sirih yang bersifat antiseptik dan antibakteria ini mampu mengatasi masalah keputihan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita selain menentang sebarang jangkitan mikroorganisme seperti kuman dan bakteria serta merawat masalah jerawat dan kegatalan pada kulit.

Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam produk ini bagi menambahkan lagi aroma yang menyegarkan serta mengharumkan bahagian intim anda.

CARA PENGGUNAAN DARA MAS CUCIAN WANITA SERAI MAS
Gunakan setiap kali waktu mandi terutamanya ketika haid.
Sapukan Dara Mas Cucian Wanita pada bahagian intim dan gosok dengan perlahan.Bilas dengan air dan lap sehingga bersih.

No comments:

Post a Comment