Friday, November 3, 2017

NURRAYSA FAST CLEAN EYE MAKE UP REMOVER





NURRAYSA FAST CLEAN EYE MAKE UP REMOVER

HARGA : RM31.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Kakak kakak yang suka mekap tu jom try guna FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER. Kalau nak solat pun senang sebab ianya pantas dan sangat mudah untuk remove makeup anda
.
Yang penting tak pedihkan kulit muka langsung. Hanya menggunakan satu kapas je dah boleh sapu bersih semua mekap kat muka.
.
Antara kelebihan FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER ialah:
.
Sizenya yang kecil sesuai untuk dibawa travel.
Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas
menanggalkan mekap.
Menyegarkan kulit wajah.
Menyeimbangkan pH kulit.
100% water based, oil free
Tidak menyebabkan muka berminyak
.
Cara penggunaan:
Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu gosok dan urut wajah sambil bersihkan sisa kotoran mekap. Kemudian bilas dengan air.
.













No comments:

Post a Comment