Tuesday, October 31, 2017

NUURA MATTE LIP TINT







NUURA MATTE LIP TINT

HARGA : RM29
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

MATTE LIP TINT TUBE PERTAMA DI MALAYSIA , SENANG GILE NAK PAKAI !!

Selalu korg jumpa lipmatte yg jenis biasa kan... Nak apply mmg kena hati2 xnak bg comot. Kalau dlm kereta lg kena hati2, kang habis bibir nmpk pelik sbb terlebih sana sini.. korg kena try lipmatte dlm tube! kalau korg nak apply just picit je. Terus siap! xde lg comot2 kat bibir! Dah la LONG LASTING tauu! Dalam kereta pun rilek je boleh pakai..

Ada 3 pilihan warna utk korang pilih
#01 chiffon beige
#02 mocha brown
#03 dry rose

KELEBIHAN YG ADA PD NUURA MATTE LIPTINT
Tak mengeringkan bibir
Cepat Kering
Tak melekit
Tahan lama
Senang nk apply kat bibir
KKM Approve
Formula dan kilang di Korea

Testimoni-testimoni yg dah try mmg semua suka sbb mudah nk pakai dan serius bibir x kering langsung! Bibir sensitif pun boleh pakai jee... Rasaa mcm xpakai pape langsung!

Harga pun sgt mampu milik! Produk dr Korea tauu.. Bkn yg timbang kilo.. Kilang kami bertaraf GMP dan berkelulusan KKM. Semua yg beli 1. Lepas pakai smua beli blk smua color! 

.






No comments:

Post a Comment