Sunday, October 15, 2017

LENORE PINK RUSH SERUM



LENORE PINK RUSH SERUM 15ML

HARGA : RM59
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

KENAPA SERUM KAU PINK 
Cantik kan serum Pink Rush ni
.
Nak tau apa yang best dlm Pink Rush Serum ?

MENGANDUNGI:
- Pearl Powder, Vitamin C, D & E, Argan Oil, Seaweed Extract, Hyrulonic Acid

PEARL POWDER
Nampak x blink2 tu? Opps ini bukan glitter eh tapi ni adalah serbuk mutiara yang akan meresap terus ke dalam kulit dan tidak akan mnyebabkan pori pori tersumbat malah serbuk mutiara telah terbukti lebih berkesan untuk glowing & cantik dan cerahkan muka korang..
.
VITAMIN C, D & E
Untuk skin healing and recovering!
.
ARGAN OIL (but surprisingly not oily at all!)
Bahan terbaik untuk rawatan segala masalah kulit
.
SEAWEED EXTRACT
Penghilang jerawat
Meremajakan kulit
Pengelupasan sel kulit mati
Mengurangi pembengkakan
Detoksifikasi kulit
.
HYRULONIC ACID
Awet muda dan meningkatkan kandungan kelembapan pada kulit.
.
Kata dah kan?
Pink Rush bukan sekadar serum biasa

KELEBIHAN:
• Sangat berkesan untuk mengecutkan jerawat
•Memudar serta menghilangkan jerawat serta bintik hitam
• Mengecilkan liang pori
• Melembabkan kulit
• Mengawal lebihan minyak di wajah
• Menjadikan kulit lebih anjal
• Menjadikan wajah nampak muda remaja
• Menegangkan kulit wajah
• Wajah lebih Glowing
• Mencerahkan kulit
• Memberikan kesan cooling effect pada wajah
• Sesuai untuk lelaki & perempuan
• Sesuai untuk semua jenis kulit
• Membantu untuk merawat masalah kulit berjerawat & berjeragat
• Sesuai untuk dijadikan makeup primer sebelum pakai Foundation







No comments:

Post a Comment