Monday, October 16, 2017

FARSALI SERUM


FARSALI SERUM

HARGA : RM20 EACH
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

FUNGSI SERUM FARSALI
mencerahkan wajah secara semulajadi
mengurangkan jerawat,jeragat dan parut jerawat
melambatkan proses penuaan 
mengurangkan kedutan di wajah
kulit lebih lembut,halus dan berseri
mengecilkan liang pori di wajah
menggalakkan penghasilan collagen secara semulajadi di kulit.
melembabkan wajah
apply sebelum makeup utk kesan makeup lebih glowing.

3 JENIS SERUM :
• Rose gold elixir (Putih)
• Volcanic Elixir (Hitam)
• Unicorn tears (Ungu)

1-FARSALI ROSE GOLD ELIXIR (Botol putih)

Ideal untuk semua jenis kulit. 

PENGGUNAAN: Sesuai untuk kegunaan siang hari.

Bagaimana nak guna
Goncang sebelum digunakan. Sapukan muka dan leher, pagi dan malam untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Pelembap harian
Dibangunkan di Amerika Syarikat, oleh pasukan saintis kosmetik, minyak kecantikan ini adalah pelembap ringan yang berkesan dengan menambah manfaat anti-penuaan (untuk semua jenis kulit). Gunakan Rose Gold Elixir sebagai pelembap harian, untuk menjaga kulit anda sihat dan terhidrat. Serpihan emas 24k tulen menyerap ke dalam kulit anda, meninggalkan kulit anda bersinar dan berseri secara alami. Asas Elixir mewah ini adalah minyak biji Rosehip. Biji Rosehip terdiri daripada 77% asid lemak. Tinggi dalam linoleic dan linolenic acid, vitamin C, dan vitamin A (retinol); Semuanya penting untuk kesihatan kulit. Rosehips telah dijumpai untuk meregenerasi tisu dan mengurangkan penampilan garis-garis halus, hyperpigmentation, dan stretch mark.

Menghidupkan Bibir
Ia boleh digunakan untuk menghidrat bibir sebelum menggunakan gincu. Rose Gold Elixir berkesan menjaga bibir daripada mengeringkan, terutamanya apabila menggunakan cecair / matte lipsticks, tanpa menjejaskan penamat. Petunjuk: Pastikan untuk membiarkan titisan menyerap ke dalam bibir sebelum menggunakan gincu.

Mix With Foundation
Gunakan 1-3 titisan untuk dicampur dengan asas kegemaran anda (kami mencadangkan asas matte liputan penuh) untuk memastikan kulit anda terhidrat dan bersinar.

Menghidupkan Produk Krim kering
Kadang-kadang produk krim cenderung kering. Daripada melemparkannya, tambahkan 1-3 titisan ke penyembur krim kegemaran anda, kontur, sorot, atau pelindung alis, untuk membangkitkannya kembali!

2-VOLCANIC ELIXIR (botol hitam)

Ideal untuk semua jenis kulit, bagus untuk kulit rawat jerawat. Produk berasaskan Nut.

PENGGUNAAN: Sesuai untuk kegunaan malam.

Bagaimana nak guna
Goncang sebelum digunakan. Sapukan muka dan leher, sebelum tidur untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Minyak berharga ini diekstrak dari biji-bijian kacang buah Tamanu, yang berkembang di kepulauan Polynesia di selatan Pasifik, disebabkan oleh suasana gunung berapi. Gunung berapi mempunyai kesan yang sangat baik kepada tanah sekitarnya. Abu gunung berapi mengandungi mineral yang bermanfaat untuk tumbuh-tumbuhan dan menyediakan nutrien ke tanah. Kerana alasan ini, minyak Tamanu yang berasal dari Polinesia mengandung nilai yang paling berkhasiat.

Sifat-sifat dalam minyak boleh membantu meregenerasi tisu kulit. Atas sebab ini, Elixir Volcanic dapat membahayakan kulit yang patah, dan memperbaiki matahari dan kulit jerawat yang rosak. Ia juga mempunyai sifat anti-radang, antimikrob, antibiotik, dan antioksidan, menjadikannya sesuai untuk pesakit jerawat. Perkara yang menentukan minyak ini selain daripada yang lain adalah lipid tertentu yang dipanggil calophyllolide, yang tidak dijumpai di mana-mana minyak lain, dan adalah anti-radang yang sangat kuat.

The Elixir Volcanic aids dalam regenerating kulit yang baru sihat. Ia boleh digunakan pada parut jerawat dan parut jerawat, kulit kering dan bersisik, stretch marks, dan sebagainya. Minyak mempunyai bau yang kuat, tetapi hanya beberapa tetes diperlukan, dan sempurna sebagai rejimen waktu malam.

3 - UNICORN ESSENCE (botol Ungu)

Ideal untuk semua jenis kulit. 

Bagaimana nak guna
Sapukan untuk membersihkan muka sebelum pelembap. Boleh digunakan sebagai buku primer sebelum permohonan solek.

No comments:

Post a Comment