Wednesday, July 5, 2017

LET'S BENGKUNG GOLD & DIAMOND GOLD / LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT



LET'S BENGKUNG GOLD BY NURSAJAT 

HARGA : RM110 (SM) RM115 (SS)
.
Kebaikkan :
Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
material kain yang sangat bermutu tinggi
sesuai untuk lelaki dan wanita
bagus untuk support tulang belakang
jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
mempunyai 2 colour hitam & nude colour
tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold)

Warna : Hitam atau Nude
Size available : S / M / L / XL / XXL






LET'S BENGKUNG DIAMOND GOLD BY NURSAJAT

HARGA : RM139.90 (SM) RM144.90 (SS)
🌻 Free krim panas
.
Lets bengkung DIAMOND BELT mempunyai 16 tulang infra red yang membakar lemak dan BELT untuk extra grip di bahagian pinggang untuk membentuk pinggang extra ramping. Pembakaran lemak ibarat anda memakai dua lapis bengkung
.
WARNA RANDOM SAHAJA - PINK / BLUE

Ukuran pinggang ( inchi) (AVAILABLE SAIZ S & M )
 XS - 19-25
 S - 26-32
 M - 33-40
 L - 41-50
.
.
KELEBIHAN LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD bg NUR SAJAT
 mempunyai 16 tulang inferred pecahan lemak...
 mempunyai ballet yang sangat bagus untuk pinggang anda
 material yang sangat berkualiti
 tak akan bergulung
 mudah di basuh (pakai tangan)
 sesuai untuk wanita dan lelaki...
 bagus untuk support tulang belakang kita!!!(recommended)
 mempunyai saiz XS,S,M dan L
 mempunyai colour blueblack/pink
 FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE 👸🏽
 bila pakai terus jatuh cinta uols❤️
 material kain yang sangat berkualiti
 sesuai untuk mereka yang nak kurus,berpantang,atau nak kelihatan cantik sentiasa
 mudah di cuci(pakai tangan jer)
harga mampu milik
ia tak kan berguling!!!
mudah di pakai atau di buka


LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT...

HARGA : RM89.90
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Memberi result yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh...mempunyai 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang...boleh di pakai lebih 8 jam,dan ia tidak melecet di bahagian tepat sensitive anda,dan ia jugak boleh mengecilkan peha sambil tu boleh memdapatkan body idaman setiap wanita!!!!

Size available : S / M / L


No comments:

Post a Comment