Saturday, November 19, 2016

HIPSTER POMADE & HIPSTER POMADE HERO


HIPSTER POMADE

100GM

HARGA : RM35
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)

Hipster Pomade ialah krim nombor 1 yang berkesan membantu lelaki di luar sana tampil gentleman!!. Hipster Pomade gaya style rambut lain dari yang lain.

KELEBIHAN HIPSTER POMADE :

Strong Hold yang mengekalkan gaya rambut rapi sepanjang hari.
Extra Shine untuk kekal bersinar tanpa nampak kering rambut anda.
Bauan buahan fresh yang menggoda awek luar sana terpegun melihat anda.
Aroma Minyak wangi :-
Wangian Vanilla, Wangian Epal dan Wangian Mix Berries.
Sah untuk dibawa solat tanpa kandungan terlarang.
Dijamin kekal hensem walau dah masuk tidur.

KANDUNGAN HIPSTER POMADE :

Vanilla.
Epal.
Mix Berries.

CARA PENGGUNAAN HIPSTER
POMADE :

Pemakaian berbeza mengikut jenis rambut (lembut, keras, curly).
Sekiranya jenis rambut kering boleh pakai ketika rambut sedikit lembab.Sebab kalau kering sangat susah nanti nak ratakan. Kalau basah sangat susah pulak nanti nak style sebab rambut berat dengan air. 
Pakai 2-3 kali dulu dan cari kesesuaian untuk rambut anda.HIPSTER POMADE HERO
100GM

HARGA : RM45
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

1. Updated Security dan Information Access (Sticker Hologram serial number dan QR Code)
- bagi memastikan semua customer sentiasa dpt informasi terkini, kita manggabungkan HOLOGRAM utk safety dan QR CODE untuk customer scan supaya boleh access kepada promosi2 Hipster Pomade seperti Cabutan Bertuah, Video2 Promosi dan Game Hipster Pomade yg akan di release soon. QR code ini adalah unik untuk setiap tin pomade!! Tak sama tau!
.

2. Bau Hero Premium Mens Perfume - Kami formulasikan khas bau Hipster Pomade HERO yg masculine dan macho. Orang yg suka perfume akan tahu yg perfume ni adalah PREMIUM PERFUME dan bukan perfume biasa2. Selain bau yang menarik, kami tingkatkan scent kepada STRONG SCENT untuk pastikan pemakai sentiasa berbau macho sepanjang hari. Lepas ni dah tak payah pakai perfume dah.

3. New STRONG Hold Formulation yg di pertingkatkan tanpa ganggu keselesaan pemakai. Sesuai dengan gaya hidup busy dan active, kami naikkan hold Hipster Pomade Hero . Sampai ade org ckp yg ini Heavy Hold.🙊. Yg penting mcm mana kuat hold Hipster Pomade Hero, pemakai akan sentiasa rasa selasa, sedap dan ringan. Thats our top priority.

4. Untuk tambah experience FEEL pengguna kami juga introduce Menthol untuk beri sedikit rasa segar dan awesome setiap kali anda pakai Hipster Pomade Hero. CEO & Fattah Amin dah pakai dan mmg FEEL dia memang terbaik.

5. Premium New design dengan logo HIPSTER POMADE HERO yg telah didaftarkan di Malaysia Intelectual Property (MYIPO). Gabungan warna Black and Gold untuk nampak lebih Premium dan Macho. Pemakai mesti akan rasa sleek, awesome and cool bila pegang Hipster Pomade Hero.

.No comments:

Post a Comment