Thursday, March 10, 2016

POMADE WAK DOYOK


POMADE WAK DOYOK
100GM

HARGA : RM35 
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)

Miliki gaya rambut yang unik dan tahan lama dengan Pomade Wak Doyok yang dihasilkan daripada 100% ramuan asli. Produk ini turut berkesan untuk mengekalkan kelembapan dan kelembutan rambut anda serta membantu mencegah masalah rambut gugur dan kelemumur.

Kebaikan Pomade Wak Doyok

Dihasilkan daripada 100% ramuan asli
Membantu menggayakan dan merapikan rambut anda
Mengekalkan gaya rambut anda sepanjang hari
Mengekalkan kelembapan dan kelembutan rambut anda
Membantu mencegah masalah rambut kering
Mencegah masalah kelemumur dan rambut gugur
Menjadikan rambut anda tampil lebih bersinar sepanjang hari
Kandungan Pomade Wak Doyok

Lilin Soya: Ramuan yang terhasil daripada minyak kacang soya ini bertindak membentuk tekstur isi kandungan produk ini di samping berupaya mengekalkan kelembapan dan kehalusan rambut anda.

Zaitun: Minyak zaitun kaya dengan vitamin E yang bertindak melambatkan proses penuaan pra-matang dan mencegah masalah uban di samping membantu memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala. Ia juga berupaya melancarkan peredaran darah pada bahagian kulit kepala seterusnya membantu menyuburkan rambut. Ia juga kaya dengan antioksidan yang mampu mengurangkan kerosakan rambut dan kulit kepala akibat pencemaran toksin yang berpunca daripada persekitaran serta produk rawatan rambut.

Biji Anggur: Biji anggur ternyata mampu mengekalkan kelembapan rambut dan kulit kepala serta membantu mencegahnya daripada kerosakan akibat sinaran UV.

Jojoba: Minyak Jojoba terhasil daripada biji pokok Jojoba yang berasal dari Arizona, California dan Mexico serta kaya dengan khasiat dari sumber 98% asid lemak, vitamin A, B-kompleks dan E untuk untuk memelihara rambut anda. Minyak Jojoba bersifat antibakteria serta mempunyai struktur molekul yang sama dengan sebum yang merupakan minyak kulit kepala, jadi ia amat sesuai digunakan untuk merawat masalah di bahagian rambut dan kulit kepala. Ia berupaya meredakan masalah rambut rosak, kelemumur dan kulit kepala yang kering di samping mengekalkan kelembapan dan kehalusan rambut serta menggalakkan pertumbuhan rambut.

Sweet Almond: Ramuan yang kaya dengan vitamin E ini berkesan untuk memelihara rambut anda serta membantu mencegah masalah rambut gugur dan bercabang.

Bergamot: Minyak pati yang terhasil dari pokok bergamot ini bukan sahaja bertindak mencegah jangkitan bakteria dari bahagian kulit kepala dan rambut anda, malah mampu menjadikan rambut anda tampil lebih halus dan bersinar.

Balsam Peru: Getah yang terhasil dari herba ini sesuai untuk dijadikan sebagai aromaterapi di samping berkesan untuk mengharumkan lagi rambut anda. Malah, balsam Peru juga mampu menyingkirkan sel kulit mati seterusnya membantu mencegah penghasilan kelemumur.

Cara Penggunaan Pomade Wak Doyok

Oleskan sedikit Pomade Wak Doyok.
Ratakan pada tapak tangan.
Sapukan pada rambut dan gayakannya.

No comments:

Post a Comment