Friday, October 23, 2015

FERYAL ARGAN OILFERYAL ARGAN OIL

HARGA :
RM70 (SM) RM75 (SS)

Anda Mengalami MASALAH Seperti Senarai Dibawah?

Rambut Gugur Dan Jarang?
Masalah Gatal Kepala?
Masalah Kelemumur?
Rambut Kusut Dan Pecah?
Rambut Beruban?
Semakin Hari Semakin Botak?
Masalah Kudis Di Kepala?

Jika YA, "Feryal Argan Oil dijamin dapat membantu anda selesaikan Semua masalah di atas dan kesannya anda boleh rasa serta merta, tanpa bahan kimia merbahaya".

Hanya Semudah Spray 2 Kali Sehari, Masalah Rambut Gugur, Gatal, Kelemumur & Semua Masalah Rambut/ Kulit Kepala Boleh HILANG Sepantas 7 Hari.

Feryal Argan Oil di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL & JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala.

"LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT"
Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.

Bagaimana Feryal Argan Oil Mampu Membuatkan Rambut & Kulit Kepala Anda Jadi Sihat?
Feryal Argan Oil adalah hasil kombinasi dari bahan seperti Beet Root Extract, Jojoba Oil & Argan Oil.

ΑRGΑΝ ΟΙL Μеmbаntu mеnguаtkаn аkаr rаmbut, mеmbеrі khаѕіаt dаn mеmulіhkаn kulіt kераlа уаng rоѕаk, dаn mеnуіhаtkаn rаmbut.

ЈΟЈΟΒΑ ΟΙL Μеmbаntu mеrаngѕаng реrtumbuhаn rаmbut bаru, mеnуubur dаn mеnghіtаmkаn rаmbut dаn mеlеmbаbkаn dеngаn mеnуіhаtkаn rаmbut dаrі аkаr hіnggа kе huјung.

Dikuatkan dengan ASSENTIAL OIL Membantu melancarkan peredaran darah di kulit kepala dan menghilangkan Stress.

Di Proses Menggunakan Teknologi Terkini Sehingga "LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT"

Fungsi :
1- berfungsi membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis serta membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda. Ia juga akan mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak masalah kebotakan.

2- Meningkatkan pertumbuhan & eningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut. rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut.

3- berfungsi untuk menghilangkan stress.

Siapa Yang Perlu Feryal Argan Oil Ini?
Lelaki & Wanita tidak kira tua atau muda yang mempunyai masalah seperti berikut :-

➔ Masalah Rambut GUGUR.
➔ Gatal Kulit Kepala.
➔ JERAWAT di Kulit Kepala.
➔ Masalah Kelemumur BERSEPAH-SEPAH.
➔ Kepala Banyak Kutu.
➔ Kulit Kepala Banyak Daki.
➔ Kulit kepala BERMINYAK.
➔ Belahan rambut semakin luas.
➔ Rambut Kusut dan Bercabang.

Feryal Argan Oil juga dapat membantu selesaikan semua masalah diatas.

Bagaimana Cara Penggunaannya?
Halakan penyembur 1-2 inci dari kulit kepala. Semburkan terus beberapa tompok semburan ke atas kulit (jangan terlalu banyak semburan). Kemudian lakukan urutan lembut sambil meratakan ke seluruh kulit kepala.

Biarkan akar rambut menyerap vitamin dan nutrien. Tidak perlu bilas. Gunakan 2 kali minima atau sebaiknya 4 kali sehari.

Untuk hasil yang terbaik, cuci rambut dahulu untuk hilangkan minyak dan kotoran supaya memaksimakan proses penyerapan nutrien. Boleh juga digunakan ketika rambut kering.

Bila Kesan Awal Boleh Dirasai?
Tindakbalas setiap individu adalah berbeza-beza. Tetapi yang pasti anda akan rasa kesannya serta-merta selepas spray pada rambut atau kulit kepala.

FAQ :
1 Botol Boleh Tahan Berapa Lama?
1 Βоtоl Feryal Argan Oil 100ml, boleh tаhаn ѕеlаmа ѕеbulаn.! Feryal Argan Oil sangat mudаh dіbаwа bеrѕаmа kе mаnа-mana ѕаhаја.

Adakah Feryal Argan Oil Ini Selamat & Halal?
Ya! Feryal Argan Oil ini telah diuji dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Kandungan bahan ini 100% dari bahan semulajadi. Bahan utama adalah Argan Oil & Jojoba Oil. Anda boleh guna Feryal Argan Oil ini tanpa ragu-ragu!

( DIJAMIN HALAL DAN BOLEH PAKAI SOLAT )

Bagaimana Pula Dengan Pakai Hijab Bagi (Kaum Hawa) Dan Kopiah/ Serban 
(Kaum Adam)? Adakah Ia Berkesan?
Feryal Argan Oil dirumus khas untuk wanita yang berhijab dan juga lelaki yang berkopiah/ berserban bagi memastikan berhijab/ berkopiah/ berserban dalam keadaan selesa dan lebih berkeyakinan tanpa perlu risau pasal masalah rambut lagi. 

Feryal Argan Oil juga dicipta khas dari ARGAN OIL untuk LELAKI dan WANITA ketika berhijab/ berkopiah/ berserban, cuaca PANAS, MIGRAINE, KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR dan KULIT KEPALA SENSITIF.

No comments:

Post a Comment