Monday, October 19, 2015

AMIRNA PILLS

AMIRNA PILLS
32 PILLS

HARGA : RM40 (SM) RM45 (SS)

Rahsia Kesihatan Wanita Dulu Dan Selamanya

Amirna Pills sebelum ini dikenali sebagai Amirna Plus Tablet merupakan makanan kesihatan yang diformulasi untuk kebaikan Wanita dengan menggunakan herba-herba yang terpilih.

Keberkesanan Amirna Pills terbukti lebih dari 100 tahun dan telah digunakan sejak tahun 1913 sehingga kini.

KKM Reg : MAL15060023TC (Amirna Pills)

NFO AMIRNA PILLS
Amirna Plus telah disahkan HALAL oleh JAKIM dan telah diiktiraf sebagai produk yang bersih dan bebas dari bahan yang terlarang. Amirna Plus juga telah melepasi ujian ketat IMR (Institute Medical Research) Malaysia serta telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Produk ini juga telah diproses dengan pembuatan yang bersih dan mematuhi etika pemprosesan produk secara ISLAM dan diadun dari herba terpilih yang segar, terdiri dari daun sirih, buah manjakani, akar-akar kayu, kacip fatimah dan bunga pakma.

KELEBIHAN AMIRNA PILLS
Merawat masalah keputihan
Mengurangkan sakit ketika Sengugut
Merapatkan pangkal rahim atau faraj wanita seperti anak dara
Membantu percepatkan proses pemulihan wanita selepas bersalin
Meningkatkan nafsu seks wanita
Melancarkan peredaran haid
Meningkatkan dan merangsang pengeluaran susu untuk ibu yang menyusukan bayi
Mengatasi masalah Buasir
Memantapkan payu dara (Gebu & Montok)
Mengatasi masalah urat saraf, sakit-sakit badan, tumit kaki dan lutut
Membekalkan tenaga kepada wanita untuk kekal cergas sepanjang hari

CARA PENGGUNAAN AMIRNA PILLS

1.Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis) 

Ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina. Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang- kadang diikuti oleh pendarahan.Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme. 

-Makan 1 biji 3 kali sehari (minima 2 minggu )

-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam.

(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)

2.Sengugut (Dysmenorrhoea)

Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid. kesakitan sengugut primer oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)

3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj

Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia.

Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu.

Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).

Prosedur forseps juga boleh menyebabkan trauma pada faraj kerana ia membabitkan guntingan episiotomi yang lebih panjang. Trauma yang dialami seperti koyakan pada faraj, koyakan pada serviks dan keadaan otot dubur serta permukaan dalaman dubur juga mempengaruhi keadaan ini.Untuk merapat dan mengembalikannya

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)

4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)

Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.

Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit.

Amirna Pills mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda.

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)

5.Rawatan Selepas Bersalin

Trauma dengan proses kelahiran – Bayi yang keluar melalui vagina wanita akan menyebabkan tisu vagina yang lembut luka. Apatah lagi, yang digunting (episiotomi) dan dijahit. Luka ini akan mengambil masa sehingga berminggu-minggu untuk sembuh sepenuhnya.

Perubahan hormon dan emosi – Kelahiran anak akan membawa perubahan yang besar dalam hidup. Penjagaan anak dan proses berpantang akan sedikit sebanyak membawa tekanan emosi kepada ibu. Ditambah lagi dengan perubahan hormon yang akan mempengaruhi emosi dan keinginan seksual ibu.

Perubahan fizikal – Jarang wanita lepas bersalin merasa seksi kerana bentuk fizikal yang mengalami perubahan ketara seperti tubuh yang makin berisi, menggeleber, kulit perut merekah dan badan berjerawat. Ibu merasakan dirinya tidak menarik lagi.

Masalah Kelonggaran Faraj :Kawasan faraj juga menjadi longgar dan otot di kawasan berkenaan menjadi lemah dan keadaan akan berterusan jika rawatan yang sepatutnya tidak diambil.

Amirna Pills :membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap dan membuang kotoran/toxin yang terdapat serta memulihkan se-sel yang rosak.

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)

6)Meningkatkan Kepuasan Seksual

Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi.

Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak.

Amirna Pills mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut.

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)

7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid

Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan.

Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain.

Amirna Pills terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)

-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam

(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)

Mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut dan sengal-sengal badan)
Menambahkan susu ibu yang menyusu.
Memulihkan sistem badan wanita menjadikan mereka lebih sihat,bertenaga dan cergas.
AWAS: DILARANG perempuan mengandung menggunakannya .

Anak dara boleh makan tetapi DILARANG memasukkan pil ke dalam faraj.


No comments:

Post a Comment