Monday, July 27, 2015

GARCINIA HERBAL PLUS 500MG









GARCINIA HERBAL PLUS 500MG

HARGA PASARAN : RM149 (SM) RM154 (SS)

HARGA OFFER!!
RM120 (SM) RM125 (SS)

"Bunuh Selera anda dan kurus dalam masa 408jam!"
.
"akak dah makan garcinia ni selera makan memang kurang sgt.. nafsu nak makan tu xde.. first day akak makan 2 biji.. 2 hari akak x lalu mkn dik.hepy je tgk perut kempis.. yela bahan semua herba mmg susah nk jumpa herba yg cpt effect mcm garcinia herbal ni"
.
Kelebihan Garcinia ® : 
✔ Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔ menghentikan selera makan
✔ Menyekat pertambahan berat badan
✔membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar 
lemak
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Tanpa perlu bersenam
✔ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)

Diluluskan KKM (NO MAL15040029T)

Ingridient:
Teh hijau
Asam Gelugur (Garcinia)
Guarana
Aloevera
Fructus Citrus (limau Nipis)

Cara Pengambilan :
Utk kesan yg cpt kita saran 2 biji pg dan 2 biji mlm sblm makan.. amalkan selama seminggu.. selepas seminggu hanya ambil 1 biji pg dan 1biji mlm shj..

✔ Boleh di ambil seawal USIA 15 tahun
✔ Pesakit kencing manis / darah tinggi boleh ambil sekiranye mengalami masaalah kegemukan
✔ Yang ada masaalah fibroid & cancer tidak digalakkan mengambil DZ GARCINIA HERBA
✔ Tiada pantang taip sebaiknye elakkan makanan bercafein & berminyak
✔ Ibu menyusu boleh mengambil Dz Garcinis tetapi usia baby 6 bulan keatas
✔ Ibu mengandung tidak di benarkan




















1 comment:

  1. eToro is the ultimate forex broker for rookie and pro traders.

    ReplyDelete